Zoeken naar landelijk wonen te koop

 
 
landelijk wonen te koop
 
Wonen aan de Voorofsche Polder.
Dit balkon is ca. 55, m 2 groot en zeer geschikt om gezellig te lunchen. Ook vanaf dit balkon heeft u uitzicht over de evenals de Voorofsche Polder. Onder het kleinschalige appartementengebouw bevindt zich een gedeeltelijk verdiepte stallingsgarage, voorzien van bergingen en parkeerplaatsen. Voor u is één parkeerplaats en een dubbele berging ruim 10 m 2 beschikbaar! Een tweede auto? Op het mandelige terrein is genoeg parkeergelegenheid. Benieuwd naar dit Penthouse? Neem contact op met Makelaardij de Huizenbeurs via info@de-huizenbeurs.nl of via 0172 210 747. Ruim wonen in een groene omgeving. Een wereldberoemd dorp, door het grootste aaneengesloten boomkwekerij gebied ter wereld. Op ongeveer 800 hectare grond houden zon 600 sierteeltbedrijven de Boskoopse eer hoog. Hun bomen en planten gaan de hele wereld over. Als ergens het stempel groen en landelijk van toepassing is, dan is dat hier wel!
De Landerije Makelaars en adviseurs.
Unieke woningen vragen bij aankoop en verkoop om de aanpak van een gespecialiseerd makelaarskantoor. De Landerije geniet landelijke bekendheid als Specialist in Landelijk en Bijzonder Wonen en richt zich op woonboerderijen, landhuizen, dijkhuizen, villas, landgoederen, stedelijke monumenten en erfgoed. U bent op zoek naar uw droomhuis of u overweegt uw woning te verkopen?
Boerderij te koop Noord Brabant ZLTO Vastgoed.
Bekijk het aanbod van ZLTO Vastgoed wanneer u een boerderij zoekt die te koop staat in Noord Brabant. Wij zijn echte specialisten als het gaat om advies, bemiddeling en taxatie op het gebied van agrarisch onroerend goed, landelijk wonen en productierechten.
Woonboerderij te koop: jeeij of nee? Zo wil ik wonen.
Je kunt kiezen uit een ruimer aanbod. Als je landelijk wilt wonen heb je vaak meer keuze, zonder dat je bang hoeft te zijn dat die leuke boerderij binnen week verkocht is. Op het platteland staan namelijk relatief veel huizen te koop.
Woonboerderij te koop woonboerderij kopen.
Woonhuis Oude Postweg 5 Deurningen Verspreide huizen Deurningen 275.000. 7561 SH 100 m 4 kamers woonboerderij. Omschrijving: Centraal, landelijk en betaalbaar willen wonen? In het buitengebied tussen Hengelo, Oldenzaal en Enschede gelegen woonboerderij inhoud circa 450. Woonhuis Heerenweg 242 Barsingerhorn Barsingerhorn 375.000 k.k.
Agricola Makelaardij Makelaar in Bolsward en Súdwest Fryslân Zuidwest Friesland.
Specifiek het landelijk wonen of het wonen in één van de pittoreske Friese steden of dorpen in de Zuidwesthoek. De verscheidenheid van deze regio is voor ons iedere dag weer een ware belevenis om te mogen wonen en te werken. Inschrijven / inloggen. De makelaar in Bolsward en Súdwest Fryslân. Ons kantoor is geopend op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur s middags van 13.30 tot 17.30 uur, s' avonds en zaterdags werken wij op afspraak. Uw huis is onze uitdaging! Betrouwbaar en actief, dat zijn de belangrijkste kenmerken van onze makelaardij. Uw doel is ons streven. Een correcte en professionele bemiddeling! Een deskundig advies staat hoog in het vaandel. In een oriënterend en vrijblijvend gesprek bepalen we samen met u wat u van ons kunt verwachten en wat de strategie is die bij u en de verkoop van uw woning past. Te koop: It Ald Hôf 9, 8822WN Arum.
Landelijk wonen aanbod van Klaver Makelaardij.
Klaver Makelaardij is de landelijk wonen specialist van Noord-Holland. Met ons uitgebreide aanbod hebben wij altijd wel een landelijk wonen object in de verkoop voor mensen die bijzonder willen wonen. Op deze pagina vindt u ons aanbod landelijk wonen. Huizen die met name te koop staan in het buitengebied van Noord-Holland.
Landelijk wonen gelderland Trovit.
Landelijk wonen met allure voor levensgenieters! Dicht bij het punt waar de drie provincies Gelderland, Limburg en Noord-Brabant samenkomen. Vergelijkbare woningen te koop: landelijk wonen brabant. Rapporteren Bekijk huis. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van landelijk wonen gelderland.
Aanbod bouwkavels, agrarische en landelijk onroerend goed H3 Landelijk Vastgoed.
Riante twee-onder-een kapwoning met grote bergruimte, Hensbroek. Geheel naar eigen wens in te delen. Landelijke ligging nabij voorzieningen. Stolpboerderij op 2.100 m2 grond, Berkhout. Deze prachtige woonboerderij is gelegen aan het begin van het karakteristieke en gevarieerde lint van de Bobeldijk. Landelijk wonen op 1.44.45 ha grond, Wognum.
Van Santvoort Landelijk Wonen.
Van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen. De specialist in het aanbieden van hoogwaardige, hippische objecten. Of het nu gaat om het aan of verkopen van een complete manege of het laten taxeren van uw weidegronden, van Santvoort Makelaars Landelijk Wonen is de meeste geschikte partij om dit voor u op te pakken.
Landelijk wonen.
Contacteer ons via mail Bel ons Inloggen. Landelijk wonen voor BB, paardenliefhebbers., Ontdek hier enkele unieke pareltjes. Huis Te koop. 7880 Vloesberg, Tournibois 5. Unieke eigendom met stallingen aan de rand van het bos in Vloesberg. Huis Te koop. 7880 Vloesberg, La Houppe 67.
Agro Vastgoed landelijk wonen.
Hoeve op 2 ha 25 te koop te Sint-Truiden. Prachtige vierkantshoeve op 1 ha 30 te koop te Sint-Truiden. Domein op meer dan 5 ha te koop te Heusden. Hoeve te koop te Wuustwezel op 6.000 m met mogelijkheid aankoop achterliggende weides van 15, ha.

Contacteer ons