Resultaten voor landelijke interieurwinkels

 
 
landelijke interieurwinkels
 
Landelijk Werelds wonen Woonland Interieurs.
Woonland Interieurs is een van de meest toonaangevende landelijke woonwinkels van Gelderland en Nederland geworden omdat wij een grote passie hebben voor unieke, landelijke en authentieke doorleefde meubels. Iedere adviseur is uitstekend op de hoogte van het constant wisselende aanbod in de wereld van landelijk wonen en neemt ruim de tijd om u te adviseren.
Smaakvol wonen Puur Landelijk Living.
Landelijke bureau's' / secretaire. Landelijk tv meubel / flatscreenmeubel / flatscreenkast. Landelijke ledikantjes / bedjes / commodes. Rietwerk, vergrijsde manden, rattan. Landelijke stoelen, banken, krukjes. SALE / SALE. N E W S / N I E U W S. Wij leveren maatwerk!
WELKOM Landelijk at Home.
Een mooie eettafel, een sfeervol tv-meubel of een stoere kast? Wij hebben een mooi en breed assortiment aan landelijke meubels en woonaccessoires. Wij richten ons op oude authentieke meubels, robuuste en landelijke meubels en meubels op maat gemaakt. Dit alles in een stoere sobere landelijke stijl.
Landelijke keukens, houten keukens en interieurs Tinello.
LANDELIJKE KEUKENS IN BELGIË. Tinello levert vanuit Nederland ook regelmatig landelijke keukens in België: bijzonder maatwerk waar onze klanten graag wat verder rijden. INTERIEUR OP MAAT. Tinello stopt niet bij de keuken: in onze werkplaats bouwen we ook ander meubilair om uw hele woning in stijl in te richten.
Nostalgisch Wonen.
Lorem ipsum dolor sit amet. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident. WELKOM BIJ NOSTALGISCH. Houdt u van wonen in een landelijke stijl? Dan kunt u uw hart ophalen bij t Veurhuus in Beneden-Leeuwen. In onze showroom vindt u een unieke meubelcollectie.
Landelijk interieur? Woonstijl Eijerkamp Wonen.
Plof neer op de royale hoekbank, terwijl de haard gezellig knettert op de achtergrond en de geur van hout u tegemoet komt. De vrouwelijke details zoals het glanzende satijn, de sierlijke accessoires en de aaibare materialen geven de woonstijl een romantische twist.
Landelijk interieur ontwerpen: Tips en voorbeelden.
Ook een keuken in landelijke stijl kan modern aangekleed worden zodat de huishoudtoestellen niet te fel contrasteren met de rest van de omgeving. Bij bovenstaand interieur werd gekozen voor typerende kleuren en materialen van de landelijke stijl maar dan toegepast in een hedendaagse vormgeving.
Landelijk interieur Marcotte Style.
Wie aan landelijk denkt heeft meteen een rurale setting in zijn hoofd, maar zoals u ziet kunt u ook prima in de stad landelijk wonen, want een landelijke interieur creëren kan in feite overal: ook in appartementen of stadswoningen. Landelijke Stijl Latem.
Landelijk Interieur, Landelijk Wonen Woonwinkel De Potstal Valburg.
Woonwinkel De Potstal is gericht op wonen landelijke stijl. Al meer dan 20 jaar hebben wij een geheel eigen kijk op wonen landelijke stijl. We noemen dat eigenzinnig landelijk wonen. We verkopen oude én nieuwe landelijke meubelen, verf van Pure Original, landelijke gordijnen en brocante accessoires.
Looiershuis.
Direct in contact komen? Bel dan 0161-491696 of stuur een email na ar info@looiershuis.com. 4000 m 2 show rooms en wekelijks nieuwe aanvoer van nieuwe en antieke meubelen en decoratie uit Europa en Azië, aangevuld met eigentijdse en landelijke designmeubelen en woonaccessoires.
Home Hoogehuys.
De ideeën die ze samen uitwerken worden tot in detail gerealiseerd. Want dat is nu juist waar het vaak om draait, Durf warme landelijke tinten te gebruiken, ook op de muur en let op mooie details zoals lijstwerk en hoge plinten.
Ontdek de kunst van mooi landelijk wonen Mart. Logo_KerstMart. korting. logo.
De stylisten van Mart helpen je vrijblijvend om jouw smaak om te zetten in een woonstijl die precies bij je past. De vondsten van februari. 25, zits bank. Stoere love seater. Oud houten bijzet tafel. Eigenstijds love seater. 25, zits bank. Fauteuil met ronde arm. Landelijke bijzet tafel.

Contacteer ons